Reflexions sobre Cervesa ArtesanaEls cinc estats del bevedor de cervesa artesana

19/02/2021by Miriam0
https://www.lestupenda.com/wp-content/uploads/2021/02/front-1280x720.jpg

Vagi per avançat que estimem a tots els bevedors de cervesa per igual però teníem ganes de riure’ns una mica de nosaltres mateixos, libadors del preciós líquid. Així doncs, creiem que un bevedor habitual de cervesa pot moure’s entre cinc estats en funció de tota una sèrie de paràmetres ambientals ens donarà per una altre entrada. Els cinc estats del bevedor de cervesa son: 

  • El birraplanista: Desconfiat. L’última etapa de la cervesa es la raddler que ha llançat recentment la marca competidora de la cervesa d’ús habitual. Més enllà només hi ha un precipici pel que un caurà en cas de provar líquids alternatius. Solen beure la cervesa entre 0 i 5 graus Kelvin.  
  • El comparador: Curiós. Empren una recerca en el món de la cervesa artesana amb la frase “en tens una que s’assembli a…?”. Menció honorífica a la subespècie “Volldamista”, grans beer-lovers i orgullosos de la seva marca predilecta.  
  • El guiri: Entusiasta. Has d’anar amb compte, té una tendència a emprendre activitats perilloses sense cap tipus de recança. Hauràs de vigilar que no es foti cinc pintes d’imperial stouts a ple sol en una fira o que no acabi deixant-se els diners del tren en IPAs.  
  • El rastreator: Exigent. De gust refinat i capriciós, sol tenir tirada per una certa tipologia de cervesa i treballarà per a establir un rànquing de marques que defendrà davant de qualsevol que vulgui sotmetre’l a test amb arguments tècnics irrefutables.  
  • El craft-cunyat: Conneisseur. Estat natural de Chuck Norris. Diuen que poden xiuxiuejar als llevats i convertir una làmbica en una lager i que se’ls ha vist pel Matarranya invocant l’esperit de gaia amb en Ramoncín.  

Personalment he passat per tots els estats, tot i que he estat poc birraplanista i molt guiri. Et sents identificat en algun d’aquests estats? Comparteix-ho als comentaris!   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *