Noves Cerveses ArtesanesÀcida, amarga, salada, dolça i funky, la nostra BLACK SOUR FUNK

13/04/2021by Oscar Zanon0
https://www.lestupenda.com/wp-content/uploads/2021/04/funky2.jpg

Moment funk and relax 

He de reconèixer que el meu coneixement sobre la cervesa no és tant ampli com m’agradaria. Quan començava a familiaritzar-me amb el concepte de sour, amb el fet que una cervesa pugui envellir a barrica com si fos un vi, l’Anton surt amb una novetat, la Black Sour Funk, una cervesa negra àcida amb 24 mesos de barrica. ¿Com és? Doncs una mica complexa… però, m’encanta!

L’aposta és interessant i arriscada, no deixa indiferent. La nota de tast de l’Anton parla de cuir, fum, fruita vermella i ho trobo (que no sempre passa). Una cervesa de moment, de tranquilitat, d’un previ de festa que tant trobo a faltar. Alhora és amarga, salada, dolça, àcida… no savia que es podia sentir tantes coses amb una cervesa. Així que m’ho prenc amb calma, gaudint-ne. 

La calma mereix una bona banda sonora, el previ a algo interessant, essència beat i funk. La meva recomanació. Busca una bona copa, relaxa’t i posa’r una Black Sour Funk amb la banda sonora que hem plantejat. Bon rotllo, bones vibracions i a viatjar amb les sensacions de la nostra nova cervesa una mica complexa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *